Workshops

De workshops worden bij mooi weer buiten gegeven, op landgoed Coelhorst of een andere passende locatie.

Op een mooie locatie

De locaties zijn zowel binnen als buiten inspiratievol.
In de herfst en winter zijn de workshops in de Pastorie van de Sint Martinuskerk.

Persoonlijke aandacht

De groep deelnemers is niet groter dan 10 personen. Zoddat er voldoende persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer. Een dagdeel bestaat meestal uit 2,5 uur.

Cursus Kleur

In elf lessen wordt het begrip kleur behandeld. In iedere les staat één kleur centraal. In deze cursus van 11 lessen gaat het om kleur in alle facetten. De betekenis van kleuren, de effecten van kleuren en nog veel meer. Het zal je verrassen hoeveel betekenis kleur heeft. Deze lessen heb ik zelf geschreven en uitgewerkt na driejaar les bij Monique Jansen en na het behalen van een diploma voor kleurtherapeut enkele jaren geleden. Tijdens de lessen schilderen en tekenen we natuurlijk veel. Elke les wordt er een kleur behandeld met daarbij een kleuroefening of het maken van een werkstuk. De bedoeling is vooral dat de les als ontspannend wordt ervaren. Als locatie voor deze lessen is de Pastorie zeer geschikt. Past qua sfeer bij de cursus. Elke les duurt ongeveer 2,5 uur.

Werken

Heeft u een vakantiefoto die u graag op doek of papier wilt laten vastleggen? Geheel naar wens een schilderij laten maken is mogelijk. Tijdens een bezoek aan huis kunt u aangeven wat uw wensen zijn. In welke ruimte het schilderij moet komen, gewenst formaat, kleurgebruik en techniek. Daarna wordt de prijs afgesproken.

Doe een aanvraag